Image Alt
Vijnana Yoga practicing from inside®

Vijnana joogan kesäretriitit Villa Sofia 18. – 20.6.2021 ja Villa Solhaga 2. – 4.7.2021

Vijnana joogan kesäretriitti

”Taukojen olemus joogaharjoituksessa – syklin ja hiljaisuuden voima”

KESÄKUUN RETRIITTI ON TÄYNNÄ!

ILMOITTAUTUMISET HEINÄKUUN RETRIITTIIN 15.5. MENNESSÄ: info@vijnanajooga.fi

Kesän Vijnana joogaretriittien teemana ovat tauot joogaharjoituksessa.
Tauoissa on syvää hiljaisuutta, ne ovat olemisen kantava syli ja luomisen voimaa. Tauot heijastavat harjoituksessa alati muuttavaa elämänrytmiä.

Harjoitamme aamulla, aamupäivällä ja iltapäivällä. Tutkimme ja tunnustelemme taukoja meditaatioissa, hengityksensyklissä, liikkeiden siirtymävaiheissa, levon ja aktiivisuuden vuorovaikutuksessa. Virittäydymme sisäisesti taukojen erilaisiinolemuksiin, joissa saamme tehdä löytöretkeä harjoituksen monimuotoisessa syklissä.

koulutus

Jooga

Kesä- ja heinäkuun retriittien harjoitukset ohjataan ryhmän mukaan, huomioiden jokaisen osallistujan joogatausta. Retriitit sopivat kaikille: et tarvitse aiempaa kokemusta Vijnana joogasta.

Toteutamme perinteistä retriittihiljaisuutta kumpanakin päivänä lounaaseen asti.
Hiljaisuus syventää itsen kohtaamista ja mahdollistaa omien kokemusten näkyväksi tulemisen kauniisti ja herkästi.

Ainutlaatuinen sinä – olet sydämellisesti tervetullut ikimuistoiselle matkalle kanssani.

Antaudutaan hetkissä mielenkiintoisille harjoituspoluille, nautitaan ja voimaannutaan hiljaisuudesta, iloitaan iltaisin jakamisen piireissä toistemme oivalluksista ja nautitaan saariston kauniista luonnosta.

Kesäkuun retriitillä teemme meditatiivisen päiväretken Elisaaren taianomaiseen tammimetsään.

Heinäkuun retriittillä Villa Solhagassa nautimme ainutlaatuisen saariston luonnosta retriittikeskuksen ympärillä.

Kuuletko sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen? Varaa oma paikkasi pian!
Lämmöllä, ilolla tervetuloa, Jutta

Aika ja paikka kesäkuun retriitti on TÄYNNÄ: pe 18.6. klo 18 – su 20.6.2021 noin klo 16. Villa Sofia, Valhallantie 8, 10270 Barösund

Aika ja paikka heinäkuun retriitti: pe 2.7. klo 18 – su 4.7. noin klo 16 Villa Solhaga, Petun saari.

Info ja sitovat ilmoittautumiset 17.5. mennessä heinäkuun retriittiin: info@vijnanajooga.fi

Hinta: heinäkuun retriitti 385€ sis. majoituksen täysihoidolla ja joogan. 

Ohjaaja: Jutta Niala on Sertifioitu Vijnana joogaopettaja, jolla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus joogan opettamisesta. Jutta toimii pääopettajana kolmivuotisissa Vijnana joogaopettajakoulutuksissa (800h).

Retriitti toteutetaan pienryhmänä huomioiden vallitsevat suositukset.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittaumismaksu on 220€, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Retriittimaksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voi saada takaisin sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle kaksi viikkoa ennen retriitin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

``Vijnana wisdom in retreat - the heart of the practice is found in deep silence``

KOKEMUKSIA ONLINE HENGITYS KURSSISTA

"Kiitos vielä hengitysharjoituskurssista. Kokemus oli hyvin vaikuttava. Tiistai-iltoina oli ihana mennä nukkumaan, kun tiesi, että keskiviikon saa aloittaa Jutan ohjauksessa. Aamun tunnista jäi tyyni ja kirkas olo. Toivoin kurssilta pehmeämmän pranayama-tyylin oppimista, ja toiveeni todella täyttyi. Vayu-harjoituksiin tutustuminen oli löytämisen iloa. Tekniikat tuntuivat intuitiivisilta ja orgaanisilta. Aivan kuin kehoni olisi tuntenut ne ennestäänkin. 20 vuotta joogaa takana ja näin vain löysin aivan uuden maailman, joka houkuttelee oppimaan lisää."

Tiina Ahokas

KOKEMUKSIA ONLINE HENGITYS KURSSISTA

"Olen tykännyt erityisesti tavastasi ohjata hengitysharjoitusta hienovaraisesti, askel kerrallaan kohti syvempää harjoitusta. Tämä tapa on saanut rauhoittumaan paremmin ja pysähtymään todella kuuntelemaan hengitystä ja laajemminkin itseäni."

Heli Mattila

KOKEMUKSIA ONLINE HENGITYS KURSSISTA

”On todella hienoa kun on voinut erikseen keskittyä pranayamaan näillä viikoittaisilla tunneilla. Nämä kurssilla tehdyt harjoitukset ovat ihan olennaisen tärkeä osa jooga-elämäntapaa.”

Hanna Jatila