Image Alt
Monipuolisia palveluita

Vijnana jooga kursseja, retriittejä, workshopeja, erityisryhmiä

Yksityistunnit – toiveiden, tavoitteiden ja unelmien toteuttamista

Yksityistunnit tarjoavat keinoja Vijnana joogan avulla joogaharjoituksesi syventämiseen, kehotietoisuuden ja itsetuntemuksen lisäämiseen, kehonhuoltoon, stressinhallintaan, tunne- ja läsnäolotaitoihin, hengityksestä apua itsesi kohtaamisen ja vuorovaikutuksen tukena.

Sinun haasteesi ja tarpeesi ovat suunnitelmamme lähtökohta. Toiveistasi ja tavoitteistasi luomme askeleillesi päämäärän. Kuljemme yhdessä kohti onnistumistasi. Takaamme toivotun tuloksen ammattitaitoisella ohjauksella, henkilökohtaisesti räätälöidyllä ohjelmalla ja sydämellisellä kannustuksella.

Yksityistunnit antavat mahdollisuuden paneutua tarkasti yksilöllisiin tarpeisiin. Keskustelulla ja asioiden huolellisella läpikäynnillä suunnitellaan yksityistuntien sisältö. Suunnittelussa kartoitetaan ydintarpeet, mahdolliset kehon ongelmakohdat ja tavoitteet. Yksityistunnit voivat olla myös eheyttävää joogaa, apua kroonisiin vaivoihin tai akuuttiin tilanteeseen, jossa keho ei ole tasapainossa.

Yksityistuntien intensiivikokonaisuus

Intensiivikokonaisuudessa tapaaminen on viikoittaista. Kunkin tapaamisen lopuksi saat henkilökohtaiset harjoitteluohjeet kyseiselle viikolle. Seurantapäiväkirja antaa mahdollisuuden omien huomioiden tekemiseen, esille nousevien kysymyksien vastaamiseen ja niihin paneutumiseen kokonaisvaltaisesti prosessin aikana. Tarkoituksena on mahdollistaa läpikäytyjen asioiden laajempi sisäistäminen.

Tapaamiskokonaisuuden lopuksi laaditaan ohjeet pidemmälle aikajaksolle, jonka jälkeen voi olla mahdollisia seurantakäyntejä.

Yksittäiset tunnit

Yksittäisillä tunneilla rakennetaan tietyn teeman ympärille oma kokonaisuutensa. Näillä tunneilla on mahdollisuus esimerkiksi hioa liikkeiden tekniikkaa, keskittyä hengitykseen tai harjoitella hiljentymisen ja läsnäolon taitoa sekä rentoutumista. Erilaisiin tarpeisiin räätälöin monipuolisesti yksilöllisiä harjoituksia.

Sisältö ja hinta

Yksityistunnit ja eheyttävä jooga sisältävät monipuolisesti kaikkia joogan osa-alueita, joista joogaajalle rakennetaan juuri kyseiseen hetkeen sopiva kokonaisuus.

Hintatarjoukseen vaikuttavat käyntikertojen määrä ja tuntien pituus. Ota yhteyttä ja kartoitetaan juuri Sinulle sopiva kokonaisuus

Varaa aikasi yksityistunnille tai eheyttävään joogaan:
info@vijnanajooga.fi / 040 511 2066

Erityisryhmät

Onko ryhmällänne erityistarpeita? Vuosien varrella olen opettanut joogaa mm. senioreille, astmaa ja allergiaa poteville, diabetesta sairastaville, syömishäiriöisille, näkövammaisille sekä kipuja poteville. Yksityistunneissa minulla on laaja kokemuspohja edellä mainittujen lisäksi myös onnettomuuksissa loukkaantuneiden ohjaamisessa.

Luovuus ja monipuolisuus joogaharjoituksen rakentamisessa kaikille sopivaksi on tärkeä osa työni perustaa. Erityisryhmien jooga voi siis olla paljon muutakin kuin perinteisesti joogamatolla toteutettavaa joogaa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnittelen eritystoiveiden ja -tarpeiden mukaisen joogakokonaisuuden juuri teidän ryhmällenne:
info@vijnanajooga.fi / 040 511 2066

Tilaustunnit ja kurssit

Räätälöidyt joogatunnit ja – kurssit tilauksesta hinnoitellaan yksilöllisesti. Hintaan vaikuttavat tunnin tai kurssin pituus ja sisältö. Ota yhteyttä, räätälöin juuri Sinun / Teidän ryhmällenne toiveitanne vastaavan kokonaisuuden hintatarjouksineen:

info@vijnanajooga.fi / 040 511 2066

Monipuolisesti Vijnana joogaa

Joogaa harrastavana voit syventää omaa harjoitustasi Vijnana joogan kursseilla, retriiteillä, workshopeissa tai kausijoogassa. Kokonaisuuksissa huomioidaan jokaisen joogaan tausta. Joogaa ohjaavana saat samasta kokonaisuudesta paljon näkökulmia joogan ohjaamiseen oman harjoituksen syventämisen lisäksi.

info@vijnanajooga.fi / 040 511 2066

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittautumismaksu on 50€ – 500€ kurssista, retriitistä, koulutuksesta tai tapahtumasta riippuen, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Loppusumma maksetaan kurssista, retriitistä, koulutuksesta tai tapahtumasta riippuen viimeistään kahta viikkoa tai kuukautta ennen tapahtumaa. Kurssi- ja tapahtumamaksut ovat sitovia koko summaltaan. Maksujen loppuosan voi saada takaisin sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Kurssista tai tapahtumasta riippuen alle viikko tai alle kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkamispäivää tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi hinta.

Lisää tietoa kursseihin, workshopeihin ja koulutuksiin  liittyen saat Jutalta: info@vijnanajooga.fi

Kaikki ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteeseen: jutta.niala(at)joogaolemus.fi

Peruuttamattomista yksityistunneista veloitetaan täysi hinta!

Oman vastuun joogaharjoitus: Jokainen joogaa tunneilla omaa kehoaan kunnioittaen ja omat rajoituksensa huomioiden. Muistathan, ettet pakota tai tee väkisin mitään harjoituksista. Tarvittaessa kysy neuvoa tunnin aikana (myös online tunneilla).

Tullessasi tunnille kerrothan, mikäli terveydentilassasi on muutoksia tai erityistä huomioitavaa. Muistathan aina kysyä neuvoa lääkäriltäsi joogaamisen aloittamiseen tai harjoituksen jatkamiseen, mikäli terveydentilassasi on tapahtunut äkillisiä tai pysyviä muutoksia.

Pidätän itselläni oikeuden tunti-, koulutus- tai kurssimuutoksiin.