Image Alt
Vijnana Yoga practicing from inside®

Miniretriittipäivien kokonaisuus 2022 ”Kohti Minua – kehotietoisuudesta sydänviisauteen”

Miniretriittipäivien syvällinen kokonaisuus 2022

``Kohti Minua - kehotietoisuudesta sydänviisauteen``

”Kohti minua – kehotietoisuudesta sydänviisauteen” kokonaisuus on syvällinen muutoksen matka itsessäsi kunnioittaen tarpeitasi, tahtotilaasi ja valmiuttasi itsesi kohtaamisen äärellä.

Se on polku oman olemuksesi moniulotteisuuteen oivaltamaan sisäistä potentiaaliasi ja valjastamaan se todeksielämisen voimaksi arjessasi.

Saat henkilökohtaista ohjausta joogaharjoitukseesi ja sen rakentamiseksi sinun näköiseksesi. Saat henkistä valmennusta elää elämääsisyvästi sydämesi voimasta käsin. Tulet nähdyksi, kuulluksi ja arvostetuksi omana itsenäsi. Saat tukea omaan voimaasi astumiseksi, sisäisen äänesi löytämiseen ja esille tuomiseen.

koulutus

Jooga

”Kohti Minua” miniretriittipäivät koostuvat eri osioista jotka sisältävät Vijnana joogan monipuolista harjoittamista (meditaatio, pranayama, vayut, asana), hienovaraisia oman olemuksen energiakokonaisuutta aukaisevia PranaSoul® harjoituksia (oman äänen, mudrien, somaattisen liikkeen ja hengitystietoisuus harjoitusten avulla) sekä syvärentoutumista äänimaljojen,gongin ja muiden soitinten harmonisessa äänimaailmassa.

Miniretriittipäivät ohjaavat sinua joogaharjoituksesi syventämiseen, kehotietoisuuden ja itsetuntemuksen lisäämiseen, stressinhallintaan,tunne- ja läsnäolotaitoihin, opit hengityksen potentiaalista itsesi kohtaamisen ja vuorovaikutuksen tukena.

Opit kohtaamaan itseäsi syvällisesti, kuorimaan kerros kerrokselta ihmisyytesi haasteita ja luotaamaan kohti omaa todellista itseäsi –sieluolemustasi. Opit kuuntelemista, aitoa sisäistä itsesi kuuntelua jonka kautta opit tunnistamaan sydämesi äänen ja sielusi soinnun.

Jakamisen piiri on voimaannuttava osa matkaamme; jokaisen osallistujan ainutlaatuiset kokemukset saavat tilan tulla nähdyiksi ja kuulluiksi. Jakaminen luo yhteisöllisyyttä, iloa, oivalluksia ja myötätuntoa erilaisuuden rikkaudessa.

Tapaamistemme välille saat vapaaehtoisia tehtäviä joiden tarkoituksena
on auttaa sinua tuomaan matkan sisältöä elämääsi. Saat ohjeita miten harjoittaa joogaa omatoimisesti.Saat lisäksi henkilökohtaisen vuorovaikutuksen tukea sähköpostitse ja keskustellen Zoomin välityksellä.

Ohjauksen johtotähtinä ovat turvallisuus, yli 25 vuoden kokemuksen tuoma ammattitaito,aitous ja sydämellisyys.

Voit olla mukana ainutlaatuisena itsenäsi. Ohjauksen maanläheisyys yhdistyy sydäntietoisuuteen – harjoitusten ohjaus on selkeää, yksinkertaista, käytännönläheistä
sekä jokaista osallistujaa tasavertaisesti huomioivaa ja kunnioittavaa.

Aika: lauantaisin 8x 22.1. – 3.12.2021 klo 9.00 – 17.00 (18.00)
kevät 2022: 22.1. 19.2. 2.4. ja 14.5.
syksy 2022: 20.8. 24.9. 29.10. 3.12.

Paikka: Centaurion Oy tilat Puistolassa, Aurinkomäentie 3, Puistola
Hinta: 1400€ (sis. alv), joka sisältää tapaamisten ohjelmat, opetuksen, tehtävät
ja mentoroinnin myös tapaamisten väliajoilla.

Sitovat ilmoittautumiset ja info 1.12.2021 mennessä: info@sieluolemus.fi

Mukaan tulijoiden kanssa järjestän zoomin välityksellä alkukeskustelun, jossa käymme kokonaisuutta tarkemmin läpi.

Ohjaaja:
Jutta Niala, jolla on yli 25 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta, harjoittamisesta ja ohjaamisesta. Jutta on Sertifioitu Senior Vijnana joogaopettaja, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, PeterHess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ®Sound of Yoga teacher.

Tietoa Jutasta ja Jutan elämäntyöstä löydät: www.sieluolemus.fi ja www.vijnanajooga.fi

``Vijnana wisdom in retreat - the heart of the practice is found in deep silence``

KOKEMUKSIA ONLINE HENGITYS KURSSISTA

"Kiitos vielä hengitysharjoituskurssista. Kokemus oli hyvin vaikuttava. Tiistai-iltoina oli ihana mennä nukkumaan, kun tiesi, että keskiviikon saa aloittaa Jutan ohjauksessa. Aamun tunnista jäi tyyni ja kirkas olo. Toivoin kurssilta pehmeämmän pranayama-tyylin oppimista, ja toiveeni todella täyttyi. Vayu-harjoituksiin tutustuminen oli löytämisen iloa. Tekniikat tuntuivat intuitiivisilta ja orgaanisilta. Aivan kuin kehoni olisi tuntenut ne ennestäänkin. 20 vuotta joogaa takana ja näin vain löysin aivan uuden maailman, joka houkuttelee oppimaan lisää."

Tiina Ahokas

KOKEMUKSIA ONLINE HENGITYS KURSSISTA

"Olen tykännyt erityisesti tavastasi ohjata hengitysharjoitusta hienovaraisesti, askel kerrallaan kohti syvempää harjoitusta. Tämä tapa on saanut rauhoittumaan paremmin ja pysähtymään todella kuuntelemaan hengitystä ja laajemminkin itseäni."

Heli Mattila

KOKEMUKSIA ONLINE HENGITYS KURSSISTA

”On todella hienoa kun on voinut erikseen keskittyä pranayamaan näillä viikoittaisilla tunneilla. Nämä kurssilla tehdyt harjoitukset ovat ihan olennaisen tärkeä osa jooga-elämäntapaa.”

Hanna Jatila