Image Alt
Vijnana Yoga practicing from inside®

Vijnanan viisaus – joogaharjoittelua sisältäpäin

Vijnanan viisaus – joogaharjoittelua sisältäpäin

Vijnana joogan kevätkausi 12.1. – 25.5.2021

Järvenpään ihana joogaryhmämme on toiminut jo vuodesta 2002. Ryhmä on tarkoitettu kaikille – olet sydämellisesti tervetullut sellaisena kuin olet.

Kevätkaudella joogaamme neljän viikon sykleissä:

Kolme kertaa harjoitamme monipuolisesti Vijnana joogaa. Joogatuntien sisällöt koostuvat just sitting meditaatiosta, hengitysharjoituksista, liikkeistä ja rentoutumisesta.
Harjoitus perustuu Vijnana joogan ”7 Vital Principles” kehonhallintametodiin ja yksinkertaisiin mutta vaikuttaviin Vayu-hengitysharjoituksiin.

koulutus

Jooga

Kerran kuussa on meditatiivinen PranaSoul® tunti, joka sisältää erilaisia meditaatioita, hengitystietoisuusharjoituksia, meditatiivista, somaattista liikettä, oman äänen käyttöä sekä hienovaraista energeettistä harjoittelua.

Sama ryhmä joogaa koko kauden yhdessä. Tarkoituksena on tarjota aidosti eteenpäin kulkeva tie, jossa tunnit luovat eheän polun täydentäen toisiaan. Jokaisella joogaajalla on tila kasvaa harjoituksessaan omaan rytmiinsä, huomioiden joogaajien erilaisuus. Luottamuksellinen ja turvallinen tila on yhteisten joogahetkiemme ytimessä.

Joogakaudelle on mahdollisuus ilmoittautua myös online versiona, alustana toimii zoom. Tämä on ollut syksyllä erittäin tykätty vaihtoehto ja toiminut loistavasti.

Sitovat ilmoittautumiset ja info 11.1.2021 mennessä: info@vijnanajooga.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot.

Kauden hinta: 295€

Aika: tiistai-iltaisin 12.1. – 25.5.2021 klo 18 – 19.30

Paikka: Metallimiehenkatu 2-4, Liikuntakeskus Spurtti, myös zoom online mahdollisuus

Ohjaaja: Jutta Niala Sertifioitu Vijnana joogaopettaja, jolla on 20 vuoden monipuolinen
kokemus joogan opettamisesta. Jutta toimii pääopettajana Pohjoismaiden ensimmäisessä kolmivuotisessa (800h) Vijnana Joogaopettajakoulutuksessa.

Ilmoittautumis-ja peruutusehdot:
Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittaumismaksu on 100€, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Kurssimaksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voit saada takaisin sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle kaksi viikkoa ennen joogakauden alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Esite

“When we begin to understand the stillness in movement, only then do we begin to understand asana deeply” -Orit Sen-Gupta-