Image Alt
Vijnana Yoga practicing from inside®

Vijnanan viisaus – syyskauden online joogakurssi 10.8. – 21.12.2021

Vijnanan viisaus – joogaharjoittelua sisältäpäin

Vijnana joogan online syyskausi 10.8. – 21.12.2021

Järvenpään ihana joogaryhmämme, joka on toiminut jo vuodesta 2002, siirtyy syykaudeksi 2021 online kurssiksi.
Pääset mukaan joka puolelta Suomea!

Ryhmä on tarkoitettu kaikille – olet sydämellisesti tervetullut sellaisena kuin olet.

Kolme kertaa kuussa tiistai-iltaisin klo 18 – 19.30 harjoitamme monipuolisesti Vijnana joogaa. Joogatuntien sisällöt koostuvat just sitting meditaatiosta, hengitysharjoituksista, liikkeistä ja rentoutumisesta.

Harjoitus perustuu Vijnana joogan ”7 Vital Principles” kehonhallintametodiin ja yksinkertaisiin mutta vaikuttaviin Vayu-hengitysharjoituksiin.

koulutus

Jooga

Kerran kuussa tiistaiaamuisin klo 7 – 8.30 on meditatiivinen PranaSoul® tai Vijnana pranayama tunti, jotka sisältävät erilaisia meditaatioita, hengitystietoisuusharjoituksia, klassista pranayamaa, meditatiivista somaattista liikettä, oman äänen käyttöä sekä hienovaraista energeettistä harjoittelua.

Sama ryhmä joogaa koko kauden yhdessä. Tarkoituksena on tarjota aidosti eteenpäin kulkeva tie, jossa tunnit luovat eheän polun täydentäen toisiaan. Jokaisella joogaajalla on tila kasvaa harjoituksessaan omaan rytmiinsä, huomioiden joogaajien erilaisuus. Luottamuksellinen ja turvallinen tila on yhteisten joogahetkiemme ytimessä.

Joogakausi toteutetaan online kurssina, alustana toimii zoom.
LIVE TUNTIEN LISÄKSI SAAT JOKAISESTA TUNNISTA NAUHOITUKSEN JA VOIT VIIKON AJAN HARJOITTAA SISÄLTÖÄ OMATOIMISESTI.

Sitovat ilmoittautumiset ja info 30.6.2021 mennessä: info@vijnanajooga.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja linkin kurssille maksusi näkyessä tilillä.

Kauden hinta: 295€

Aika:10.8. – 21.12.2021 tiistai-iltaisin 3x / kk klo 18 – 19.30 ja tiistaiaamuisin 1x / kk
klo 7 – 8.30
Paikka: online kurssi, alustana zoom

Ohjaaja: Jutta Niala Sertifioitu Vijnana joogaopettaja, jolla on 20 vuoden monipuolinen
kokemus joogan opettamisesta. Jutta toimii pääopettajana Pohjoismaiden ensimmäisessä kolmivuotisessa (800h) Vijnana Joogaopettajakoulutuksessa.

Ilmoittautumis-ja peruutusehdot:
Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittaumismaksu on 100€, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Kurssimaksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voit saada takaisin sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle kaksi viikkoa ennen joogakauden alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Esite

“When we begin to understand the stillness in movement, only then do we begin to understand asana deeply” -Orit Sen-Gupta-