Image Alt
Vijnana Yoga practicing from inside®

Vijnanan viisaus – syyskauden 7x joogakurssi 10.8. – 21.9.2021

Vijnanan viisaus – joogaharjoittelua sisältäpäin

Vijnana joogan 7x syyskurssi 10.8. – 21.9.2021

Järvenpään ihana joogaryhmämme on toiminut jo vuodesta 2002.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille – olet sydämellisesti tervetullut sellaisena kuin olet.

Tiistai-iltaisin 10.8. – 21.9.2021 klo 17.45 – 19.15 harjoitamme monipuolisesti Vijnana joogaa. Joogatuntien sisällöt koostuvat just sitting meditaatiosta, hengitysharjoituksista, liikkeistä ja rentoutumisesta.

Harjoitus perustuu Vijnana joogan ”7 Vital Principles” kehonhallintametodiin ja yksinkertaisiin mutta vaikuttaviin Vayu-hengitysharjoituksiin.

koulutus

Jooga

Sama ryhmä joogaa koko kurssin yhdessä. Tarkoituksena on tarjota aidosti eteenpäin kulkeva tie, jossa tunnit luovat eheän polun täydentäen toisiaan. Jokaisella joogaajalla on tila kasvaa harjoituksessaan omaan rytmiinsä, huomioiden joogaajien erilaisuus. Luottamuksellinen ja turvallinen tila on yhteisten joogahetkiemme ytimessä.

VIELÄ VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN! Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@vijnanajooga.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot.

Kurssin hinta: 175€

Aika: 10.8. – 21.9.2021 tiistai-iltaisin  klo 17.45 – 19.15
Paikka: Louhelansali, Louhelankuja 3, 04400 Järvenpää

Ohjaaja: Jutta Niala Sertifioitu Vijnana joogaopettaja, jolla on 20 vuoden monipuolinen
kokemus joogan opettamisesta. Jutta toimii pääopettajana Pohjoismaiden ensimmäisessä kolmivuotisessa (800h) Vijnana Joogaopettajakoulutuksessa.

Ilmoittautumis-ja peruutusehdot:
Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittaumismaksu on 100€, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Kurssimaksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voit saada takaisin sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle viikko ennen joogakurssin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

“When we begin to understand the stillness in movement, only then do we begin to understand asana deeply” -Orit Sen-Gupta-